Cursusinhoud

 

Een trainingsweekend voor wie het plezier in verhalen schrijven wil beleven.

 

Ik zou wel eens willen schrijven… , maar, … .  Dus heb je een zetje nodig om op verhaal te komen. Deze cursus geeft je het vriendelijke duwtje om aan de slag te gaan. Eenmaal bezig, zul je merken hoeveel tekst al in je pen zat te wachten op een begin. 

 

De training bouwt voort op het enthousiasme dat we ontmoeten tijdens de twee trainingen "Creatief Schrijven" en "Ik kan … Schrijven!" die we op dit moment geven aan de Hogeschool van Utrecht. Hierdoor vurig geďnspireerd willen we meer smeulende schrijfvonken aanwakkeren.

 

We laten je merken dat schrijven een vaardigheid is die je kunt ontwikkelen. We leren je hoe een verhaal is opgebouwd. Je ervaart hoe je lezers nieuwsgierig maakt. Door middel van praktische oefeningen delf je schrijfstof en vind je inspiratie. Je bespreekt elkaars schrijfproducten om te leren van verschillende schrijfstijlen.

 

Voor de training in Zuid-Limburg is geen ervaring nodig. Wel het kriebelende gevoel dat je altijd al eens ….. (Ja maar, durf ik dat wel? Hoe doe je dat? Zullen ze mij niet gek vinden? Waar moet het over gaan?).

 

We helpen je. Want we weten goede manieren om stof te vinden voor je schrijven, we kennen methoden om op gang te komen.

Up | Cursusinhoud | Cursusopzet | Locatie | Spelregels | De docenten | Contact

 

Copyright © 2005 by Kroostweg.nl. All rights reserved.
Deze pagina was het laatst bijgewerkt op:
03 December 2006.

Vragen? Mail